NIEUWS

Zien wij u op de beurs?

  |  
Cyklop

Het aftellen kan beginnen want over minder dan een week staan wij op de Empack. Op 5, 6 en 7 april komt de top van onze industrie weer drie dagen lang samen. Op deze fysieke beurs is het daarmee het ideale moment om niet alleen onze bestaande relaties face-to-face te ontmoeten, maar ook om nieuwe potentiële klanten te ontmoeten en te woord te staan. Wij komen graag onze producten en oplossingen presenteren, om u zo kennis te laten maken met Cyklop.

Wij nemen weer een aantal mooie projecten en machines mee. Zo kunt u onder andere een aantal van onze palletwikkelaars, dozensluiters, omsnoeringsmachines en codeeroplossingen op onze stand bewonderen. Uiteraard gaan wij een goed gesprek over onze machines niet uit de weg. Samen kunnen wij uw verpakkingsprobleem oplossen.

De thema’s die centraal staan op onze stand zijn duurzaamheid en automatiseren. In de verpakkingsindustrie wordt veel gebruik gemaakt van plastic of andere materialen die niet duurzaam zijn en daarmee het milieu beschadigen. Wij proberen deze materialen te vervangen door milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, of we recyclen de materialen die we verkopen. Op onze stand kunt u meer informatie vinden over duurzame verbruiksmaterialen en de machines waarop ze draaien. Zo hebben wij ons papierband op een omsnoeringsmachine draaien en staat onze palletwikkelaar klaar met nanofolie.

Naast duurzaamheid is automatiseren een belangrijk onderwerp. Door kleine stappen te maken op het gebied van automatisering kunt u efficiënter werken, hoeft u minder personeel in deze krappe arbeidsmarkt te vinden, en wordt het werken ergonomischer. Alleen maar voordelen dus! Onze vertegenwoordigers kunnen u meenemen in het proces van automatisering, van kleine dozensluiters of omsnoeringsapparaten tot volledige palletverpakkingslijnen.

Onze vertegenwoordigers staan klaar voor al u vragen. Zij vertellen u graag meer over het voordeel van automatiseren en duurzaam verpakken.

Zien we u op de Empack? U kunt ons vinden op stand E.122. Klik hier om te registreren. Tot snel!