Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op

Over Cyklop

Wie zijn wij?

Cyklop B.V. is een dochteronderneming van Cyklop International, een wereldwijde producent en leverancier van verpakkingssystemen en -materialen.

Met onze producten en expertise bieden wij onze klanten de beste oplossing op het gebied van ladingzekering tijdens intern en extern transport, waarbij de focus op het veilig en onbeschadigd transporteren van producten ligt. Wij bieden op de markt afgestemde oplossingen: handapparaten, machines en systemen, bijpassend verbruiksmateriaal, professioneel advies, project engineering en een ijzersterke technische service.

We gaan er echt voor!

Cyklop mensen willen het dagelijkse leven van onze klanten makkelijker en beter maken, elke dag opnieuw. Hierbij maakt het echt niet uit of je werkzaam bent binnen verkoop, productie of het magazijn. We zijn mensen die ons woord houden, eerlijk en bijzonder gedreven zijn.

Bij Cyklop gaan we er écht voor. We werken samen met elkaar. Op deze manier zijn we elke dag bezig om onze klanten verder te helpen. Innovatief zijn, elkaar uitdagen, net even iets meer durven en nooit weglopen totdat de klant 100% tevreden is. En de sfeer is goed en zeer collegiaal. Wij houden van doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Maar we houden ook van het goede doen! Voor onze klanten, onze partners en voor elkaar.

Een passend advies

Samen bekijken wij uw verpakkingsproces en stellen vast wat voor uw product de beste oplossing is. Wij begeleiden u vanaf de aanschaf tot de oplevering en wij ondersteunen u bij het noodzakelijke machine onderhoud.

Of u nu omsnoert, codeert, taped, bundelt of wikkelt: wij adviseren u graag over de beste en meest kostenefficiënte oplossing!

Mail of bel ons voor een vrijblijvend advies, we helpen u graag!

IJzersterke service, voor u!

Onze serviceafdeling begeleidt en ondersteunt u vanaf het moment van levering van uw machine met de installatie, technische scholing, gebruiksadvies, noodzakelijk onderhoud en het leveren van reserve onderdelen.

Wij garanderen een snelle reactie in het geval van een storing. Voor klanten met een continu productie proces, bijvoorbeeld ploegendienst, bieden wij een 24/7 service ondersteuning, zodat wij altijd kunnen helpen. Wilt u het onderhoud liever zelf uitvoeren? Ook hiermee helpen we u graag: de meeste onderdelen kunnen wij vrijwel direct leveren.

Meer weten over installatie, onderhoud, hulp bij storing of het leveren van onderdelen? Kijk dan op onze servicepagina.

Sterk in automatiseren

Een automatiseringsproject, maar ook aanpassingen aan een standaard product of een op maat gemaakte oplossing nodig? Wij komen helpen. Graag zelfs, want dit vinden we mooi werk! Wat betekent dit voor u? Wij durven vaak net iets meer en houden er pas mee op als u écht 100% tevreden bent.

Dit soort projecten (zoals wij ze noemen) zijn bij ons in handen van ervaren projectmanagers, engineers en software deskundigen. Dit team maakt na uitvoerige gesprekken en een gedetailleerde analyse een concrete projectvoorstel, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Kijk hier voor een aantal voorbeelden van projecten die wij hebben uitgevoerd.

Klik hier voor meer informatie of om in contact te komen met ons projectteam.

Missie & Visie

Onze missie geeft aan wat we willen bereiken, wat we voor onze klanten willen betekenen.

De visie is gebaseerd op onze missie en geeft aan hoe we ons doel gaan bereiken.

De missie en visie hebben we vervolgens vertaald in kernwaarden, wat de basisprincipes zijn voor alles wat we doen.

Lees hier alles over onze missie en visie.

CYKLOP BEGELEIDT U TIJDENS HET COMPLETE VERPAKKINGSPROCES
VAN ADVIES, AANSCHAF, INSTALLATIE TOT SERVICE EN ONDERHOUD!

Meer dan 100 jaar ervaring!

Al meer dan 100 jaar werken wij in de verpakkingsindustrie. Van het design tot de productie in onze eigen fabrieken. Van het kleinste apparaat tot de grootste automatische machine. Voor grote en kleine klanten die werkzaam zijn in elke industrie die maar te verzinnen is. Wij hebben écht alles al wel eens gezien.

Benieuwd naar onze verhalen? Neem dan contact met ons op!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase