Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op

Jarenlange ervaring

De aanschaf van een nieuw apparaat, machine of de keuze voor het juiste verbruiksmateriaal lijkt op het eerste gezicht eenvoudiger dan het is. Wat uiteindelijk de beste oplossing voor u is, hangt af van diverse factoren.

Het inzichtelijk maken van deze relevante factoren en de logische vertaling naar het juiste advies is elke keer weer maatwerk. Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring in diverse branches en hebben écht alles al wel eens gezien. Geen verpakkingsprobleem is ons te groot!

Geheel vrijblijvend

Met onze producten en expertise bieden wij u de beste oplossing op het gebied van ladingzekering tijdens intern en extern transport, waarbij de focus op het veilig en onbeschadigd transporteren van producten ligt.

Samen met u bekijken wij uw verpakkingsproces en stellen vast wat voor u de beste oplossing is. Wij begeleiden u vanaf de aanschaf tot de oplevering en het noodzakelijke onderhoud. Of u nu omsnoert, codeert, dozen sluit, bundelt of wikkelt: wij adviseren u graag over de beste en meest kostenefficiënte oplossing!

Voor advies, vul het formulier in of bel ons op 038-4675800.

Weet u al welk product het beste bij u past? U kunt een gerichte offerte aanvragen via ons productoverzicht.

Vraag direct vrijblijvend advies aan!

Advies

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase