Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op

Duurzaam coderen

Vermindering van plastic

THT data, productinformatie of barcodes worden meestal op stickers gedrukt die daarna op de verpakking geplakt worden. De data op de labels is van belang voor de (eind)klant, waardoor deze onmisbaar is. Wel is er een manier om minder plastic (stickers) te gebruiken: de informatie direct op de doos of verpakking printen. Onze industriële inkjet printers printen informatie duidelijk, snel en zonder gebruik van een label. Door de voorbedrukte labels te vervangen door het direct printen op de verpakking bespaard u niet alleen in plasticverbruik, het biedt u ook veel flexibiliteit.

Wilt u toch gebruik maken van labels én plastic besparen? Ook dat kan! Onze printers zijn naast het direct op verpakkingen printen, ook geschikt voor het printen op kleine labels. Alle benodigde informatie kan op het kleine label worden gedrukt, zonder kwaliteit in te leveren. Hierdoor levert u een (kleine) bijdrage aan de vermindering van plastic.

Flexibel printen

Onze codeersystemen zijn eenvoudig te bedienen, wat het gemakkelijk maakt om te schakelen tussen de te printen informatie. Labels en stickers hoeven niet meer van tevoren geprint te worden, waardoor er geen restproduct overblijft, én het verpakkingsproces een stuk flexibeler is. De inkjet printers zijn te bedienen door middel van een Bluetooth verbinding. Binnen enkele seconden kunt u van boodschap veranderen. In onze service video’s kunt u zien hoe u dat doet op een CM 100.

Besparing van inkt

Onze continuous inkjet printers zijn zo afgesteld dat de inkt en verdunner perfect gemengd worden, waardoor de juiste inktdikte en print bereikt wordt. Als de inkt op het product wordt aangebracht, wordt de overtollige inkt opgevangen en terug in de circulatie gebracht. Zo haalt u het optimale uit de inkt en verdunner, en wordt er geen inkt verspild.

Lage onderhoudskosten

Onze nieuwste codeersystemen bieden naast prints in hoge kwaliteit ook hoge betrouwbaarheid. De onderhouds- of reparatiekosten tot nagenoeg nul teruggebracht en bent u verzekerd van de laagste kosten. Doordat de systemen weinig onderhoud nodig hebben hoeft de productie niet onderbroken te worden en blijft uw proces draaien. Als er wel onderhoud nodig is kunt u dat gemakkelijk zelf met behulp van onze service video’s. Ook laten wij zien hoe de meest voorkomende storingen eenvoudig opgelost worden. Zo bespaart u kostbare tijd én geld.
announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase