Reparatie | Apparaat | Storing | Cyklop | Service | Onderhoud
Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Op werkdagen zijn wij van 08.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Buiten deze uren kunt u het contactformulier invullen.

Schrijf u in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Reparatie

Snel en goed

Als u niet in de gelegenheid bent om de reparatie zelf uit te voeren, dan helpen wij u graag. En snel! Wij streven ernaar (mits onderdelen voorradig zijn) om alle reparaties binnen 5 werkdagen weer bij u retour te hebben.

We repareren niet alleen, de machine wordt ook compleet gecontroleerd. Vertoont de machine desondanks binnen drie maanden na reparatie toch een mankement, dan is die reparatie geheel gratis (geldt niet voor slijtonderdelen).

Vul het onderstaande formulier in om een reparatie aan te melden. Na verzending ontvangt u een e-mail met verzend instructies.

Hoe gaat de reparatie in zijn werk?

Als u ons een machine of apparaat voor reparatie heeft toegestuurd, gaan wij in eerste instantie het probleem analyseren. Als de totale kosten (reparatie + verzenden) lager zijn dan € 400,- ontvangt u geen prijsopgave vooraf. Het apparaat of de machine wordt direct gerepareerd en weer teruggestuurd. Als de kosten hoger zijn, ontvangt u eerst een prijsopgave. Geeft u geen akkoord voor de reparatie, dan berekenen wij u de kosten voor het onderzoek, ad. € 50,-. Deze onderzoekskosten vervallen bij de aanschaf van een nieuw apparaat.

Vervangend apparaat nodig?

Het kan voorkomen dat u de machine of het apparaat eigenlijk niet kunt missen. We doen dan ook ons uiterste best om de reparatie zo snel mogelijk voor u uit te voeren.

In het geval dat we iets meer tijd nodig hebben, maar ook wanneer u echt niet zonder kunt, bestaat de mogelijkheid voor een tijdelijke vervanging.

Neem contact met ons op voor de voorwaarden via 038-46 75 852 of mail naar service@cyklop.nl.

Reparatie formulier

Heeft u hulp nodig?

Neem contact met ons op.

Schrijf u in voor de tweemaandelijkse nieuwsbrief!

Chat

Chat met een medewerker
Start chat

Volg ons op social media

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase