Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op

Wij staan voor u klaar!

Wij staan voor u klaar!

Onze service; daar zijn wij trots op! Of het nu gaat om een helder aankoopadvies, de installatie van de machine, regelmatig onderhoud of hulp in het geval van een storing – wij staan allemaal voor u klaar met advies, hulp en service.

Met Cyklop kiest u voor een ijzersterke service!

Het centrale servicecentrum in Zwolle wordt bemand door mensen die vaak telefonisch al advies en een oplossing kunnen geven. Van daaruit worden ook onze interne en externe servicemonteurs aangestuurd, een team van meer dan 15 man. Al onze monteurs zijn ervaren, hebben kennis van zaken en zijn VCA gecertificeerd. Onze servicebussen zijn compleet ingericht met de meest gangbare onderdelen, zodat wij u dus in bijna alle gevallen snel kunnen helpen en u weer verder kunt.

Neem contact op met ons service team.

Flexibel met huren!

Een machine kopen is misschien wel de beste manier om beschikbaar kapitaal te besteden. Echter, in het geval er kapitaal of andere investeringen nodig zijn, als u de machine niet in eigendom wilt hebben, of als u de machine alleen tijdelijk nodig hebt, is er een mogelijkheid om de machine onder bepaalde voorwaarden te huren.

Als u een machine huurt, dan weet u precies waar u aan toe bent: een maandelijkse huurprijs, inclusief onderdelen en service. Een ander voordeel is dat u geen investering hoeft te doen.

Wilt u meer informatie over het huren van apparaten of machines? Neem dan contact met ons op via 038-4675800 of info@cyklop.nl.

Maatwerk nodig?

Heeft u een aanpassing aan uw machine nodig die beter aansluit bij uw specifieke behoefte? Cyklop biedt, naast verschillende standaardopties, aanpassingen aan voor vrijwel elke machine. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar deze aanpassingen in overleg met u worden uitgevoerd.

Wij helpen u graag!

Ook voor het ombouwen van een bestaande machine of voor software aanpassing kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden onze monteurs regelmatig een helpende hand bij een (interne) verhuizing.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

NIEUWSBRIEF

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Schrijf u geheel vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. Elk kwartaal sturen wij u een overzicht met het laatste nieuws over Cyklop, nieuwe producten, relevante berichten uit de verpakkingsindustrie en interessante aanbiedingen.

Wilt u meer weten?

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase