Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op

Branche - Webshops

Sluiten van dozen / pakketjes

Tijdens het verpakkingsproces is het belangrijk dat de (verzend-)doos goed dichtgeplakt wordt om een veilig transport te waarborgen. Goederen moeten namelijk onbeschadigd bij uw klant aankomen! Het goed sluiten van een doos lijkt simpel, maar er zijn zaken waarmee rekening gehouden moet worden. Welke tape is het beste, hoe moet deze worden aangebracht, waarmee en hoe snel kan dit? Zeker als de hoeveelheid te verzenden pakketjes toeneemt is het verstandig om daar eens goed naar te kijken.

Dozen sluiten kan op drie manieren: handmatig (met een hand-afroller), met een tape dispenser of machinaal. Welk soort tape het beste is, hangt af van factoren als het gewicht, materiaal van de doos en de mate van vulling van de doos. Tape kan trouwens ook heel goed ingezet worden om diefstal uit dozen te voorkomen!

Meer weten over het sluiten van dozen? Neem dan contact met ons op!

Professioneel coderen

Door middel van coderen wordt informatie overgedragen. Denk bijvoorbeeld aan de houdbaarheidsdatum (THT), contactgegevens op een verzenddoos of de URL van de webshop.  Daarnaast kunnen producten herkenbaar worden gemaakt door middel van barcodes, QR codes of type nummers.

Bij Cyklop onderscheiden we twee manieren van printen of coderen: Thermisch Inkjet printen en het Continuous Inkjet printen. Wat de meest geschikte techniek is hangt af van diverse factoren, zoals gewenst printsnelheid, hoeveel moet er geprint worden en in welke omgeving.

Het resultaat van goede coderen is een zeer professionele uitstraling. Ook bij een kleine hoeveelheid pakketten per dag is het al mogelijk om professioneel te coderen!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Omsnoeren van pakketten

Omsnoeringsband is zeer geschikt om dozen of pakketten te sluiten of te verstevigen. Het is goedkoop, ontzettend sterk, flexibel, en vervormt niet. Ideaal voor met name zware dozen, maar ook handig als til hulp of als drager van informatie. Het is namelijk erg eenvoudig om op omsnoeringsband te coderen.

Omsnoeringsband is leverbaar in diverse kwaliteiten, breedtes en kleuren. Een omsnoering is eenvoudig aan te brengen met een handapparaat of met een omsnoeringsmachine. Zelfs bij kleine aantallen pakketten per dag is het al verstandig om bijvoorbeeld met een M-Pac te gaan werken.

Meer weten wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase