Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op

Sterk in automatiseren met verpakkingsmachines

Jarenlange ervaring

Al meer dan 10 jaar zijn wij actief in de industriële automatisering, waarbij onze specialisatie ligt op het gebied van machinebesturing, machine en procesautomatisering.

Van analyse, ontwerp, capaciteitscalculaties en software engineering tot de hele uitvoering en implementatie van het project. Uiteraard nemen we alle veiligheidsmaatregelen daarin mee en voor de bijpassende verbruiksmaterialen en het preventieve onderhoud kunt u ook bij ons terecht.

Klik hier om een aantal van door ons uitgevoerde projecten te bekijken.

Kleine automatiseringsprojecten (dozenafhandeling)

Kleine projecten in de dozenafhandeling kunnen al een flinke slag opleveren op het gebied van automatisering. Door een omsnoeringsmachine, dozensluiter of palletwikkelaar aan het verpakkingsproces toe te voegen wordt het resultaat professioneler, en wordt het proces sneller, efficiënter en minder belastend voor personeel. Vaak zijn de machines gemakkelijk in een bestaande lijn te plaatsen, waarbij er minimale stilstand is. De machines zijn onderhoudsvriendelijk, eenvoudig in gebruik en duurzaam.

Palletverpakking

Naast de kleine automatiseringsprojecten kunnen wij u ook helpen en begeleiden bij het ontwerpen en implementeren van complete verpakkingslijnen. Deze lijnen zijn veelal ontworpen voor palletverpakking, waarbij omsnoeren en wikkelen gecombineerd wordt. De pallets worden op een transportbaan gezet en zo door de complete verpakkingslijn gevoerd. De verpakkingslijn werkt volautomatisch, waardoor er geen operator bij aanwezig hoeft te zijn.

De volledig geautomatiseerde palletverpakkingslijnen worden zo gebouwd dat het omsnoeren en wikkelen naadloos op elkaar aansluit. Hierdoor is er geen stilstand tussen de twee verpakkingsmethoden en blijft de productie op volle toeren draaien. Daarnaast is de verpakkingslijn met een hekwerk afgeschermd van medewerkers op de werkvloer, om zo ongelukken en stilstand te voorkomen.

Duurzaamheid

Ons doel is om met onze producten en expertise de beste oplossing te bieden op het gebied van ladingzekering tijdens intern en extern transport, waarbij de focus op het veilig, onbeschadigd en duurzaam transporteren van producten ligt. En dat tegen zo laag mogelijke kosten.

We zien vaak dat een verbetering in het verpakkingsproces leidt tot lagere kosten, betere werkomstandigheden voor het personeel én tot een lagere belasting van het milieu. Door te kiezen voor milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen zoals PET band of wikkelfolie met voorrek kunt u uw steentje bijdragen en toch stevig blijven verpakken.

Sterk team

Automatiseringsprojecten zijn bij ons in handen van ervaren projectmanagers, engineers en software deskundigen. Dit team maakt na uitvoerige gesprekken met u een gedetailleerde analyse en een concreet projectvoorstel, zodat u een overwogen beslissing kunt nemen.

In contact komen met ons projectteam over automatiseren?

Vul het onderstaande formulier in of bel naar 038-4675800!

Whitepaper

Automatiseren is niet altijd eenvoudig. Meestal moet het management overtuigd worden om te investeren in een nieuwe machine. Wanneer een machine nog prima functioneert kan dit overtuigen lastig zijn.

Echter, het vervangen van een machine kan uiteindelijk een flinke besparing op productiekosten opleveren. Wilt u weten hoe?

Download dan de gratis whitepaper!

Contactformulier

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase