Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op

Een wereldbedrijf

Cyklop vandaag, een wereldbedrijf

Cyklop was en is nog steeds een van de belangrijkste merken in de verpakkingsindustrie. Het hoofdkantoor staat nog steeds in Keulen, waar ook een belangrijk deel van de productie plaatsvindt en het Global Research & Development Centre is gevestigd. Daarnaast heeft Cyklop nog 15 fabrieken en productievestigingen in Spanje, Italië, Zweden, Nederland, China en Brazilië.

Cyklop is direct vertegenwoordigd in 19 landen en heeft via agentschappen en distributiepartners toegang tot meer dan 50 landen. Met meer dan 750 werknemers over de hele wereld worden klanten geholpen op alle continenten.

Klik hier voor een overzicht met de contactgegevens van alle Cyklop vestigingen.

CYKLOP BEGELEIDT U TIJDENS HET COMPLETE VERPAKKINGSPROCES
VAN ADVIES, AANSCHAF, INSTALLATIE TOT SERVICE EN ONDERHOUD

Meer dan 100 jaar ervaring!

Al meer dan 100 jaar werken wij in de verpakkingsindustrie. Van het design tot de productie in onze eigen fabrieken. Van het kleinste apparaat tot de grootste automatische machine. Voor grote en kleine klanten die werkzaam zijn in elke industrie die maar te verzinnen is. Wij hebben écht alles al wel eens gezien.

Benieuwd naar onze verhalen? Neem dan contact met ons op!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase