Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op

Het Continu Verbeter team

Het Continu Verbeter (CV) team is een enthousiast en jong team dat bestaat uit 6 leden. Deze collega’s hebben verschillende functies binnen Cyklop en werken een deel van die tijd samen in het creëren van een cultuur van continu verbeteren. De leden van het team zijn Greenbelt en Blackbelt gecertificeerd. De visie en focus van CV is om processen continu te verbeteren om uiteindelijk de waarde voor de klant, medewerker en omzet te verhogen. Dit doel bereiken we door verschillende projecten op te pakken binnen het bedrijf. We zijn een open team dat van aanpakken houdt. We maken jaardoelen en hebben wekelijks een weekstart waarin we de stand van zaken met elkaar bespreken. We hebben een gezellige sfeer, vertrouwen elkaar en vragen om hulp waar nodig. Samen proberen we het Continu Verbeteren binnen Cyklop naar een hoger plan te tillen.

Hendry Ekkelkamp, Manager Binnendienst, ICT en Kwaliteit

Mijn naam is Hendry Ekkelkamp, ik ben Manager Binnendienst, ICT en Kwaliteit.
Continu verbeteren is voor mij samen slimmer en makkelijker werken, tijd creëren en kwaliteit verbeteren om de klant elke dag weer een stapje beter te bedienen. Uiteindelijk kun je dat altijd en overal: binnen een bedrijf, in het gezin, op het sportveld, enz.!

Als leidinggevende bij Cyklop stel ik me daarbij ondersteunend op richting de mensen die het ‘echte’ (lees: waardetoevoegende) werk doen, die het belangrijkste zijn. Goed kijken, luisteren en vragen stellen om te begrijpen wat er speelt om vervolgens samen op zoek te gaan naar de verbetering, van klein tot groot: dat maakt het voor mij elke dag weer uitdagend en afwisselend!

Kortom: verbeteren, dat kun je altijd en overal!

Cv Voorstellen Hendry
Cv Voorstellen Josephine

Josephine Boonen, Adviseur Continu Verbeteren

Hi, ik ben Josephine Boonen en ben sinds 2021 drie dagen in de week werkzaam als adviseur Continu Verbeteren bij Cyklop.

Ik ben eerst begonnen in 2021 met mijn Black Belt Six Sigma afstudeerstage bij Cyklop voor mijn opleiding Bedrijfskunde. Hierbij heb ik mij gefocust op het optimaliseren van het aggregaten productie proces. Nadat ik ben afgestudeerd, ben ik aan de slag gegaan als adviseur Continu Verbeteren bij Cyklop . Omdat ik mijzelf graag verder wil blijven ontwikkelen volg ik een Pre-master Changemanagement aan de Rijksuniversiteit in Groningen.
Samen met een mega gezellig team houden we ons bezig om de cultuur van Continu Verbeteren binnen Cyklop te verspreiden. Ik focus mij voornamelijk op het sturen op de jaardoelen, het begeleiden van verbeterprojecten en het coachen en adviseren van collega’s. De leukste uitdaging vind ik om mensen samen te brengen en te helpen naar de verbetering toe. Eerst samen gaan verbinden om vervolgens daarna te kunnen versnellen!

Huib Kuyt, IT Professional

Mijn naam is Huib Kuyt ✔️, ik ben IT-professional bij Cyklop.

Ook al ben je als medewerker niet standaard gericht op Continu Verbeteren, vaak gebeurt het al wel zonder het te benoemen. Dat is heel mooi, zo is een stap richting een professionelere CV aanpak ook vaak snel gemaakt. Ga bij jezelf maar eens na wat je aangepast hebt om je werk makkelijker te kunnen uitvoeren. Een klein voorbeeld: wij hadden op ons kantoor 4 prullenbakken verspreid over het kantoor staan, die nooit vol kwamen maar wel allemaal werden geleegd. Dit is verspilling van plastic zakken en van tijd voor de schoonmaakster. Nu hebben we nog maar 1 prullenbak op een centrale plek staan en kunnen we nog steeds onze prullen makkelijk kwijt.

Omdat ik geloof in een leven lang leren, en zeker in de IT, greep ik de kans direct aan toen mij gevraagd werd of ik de Lean Green Belt opleiding wilde doen. Daarnaast werd mij gelijk gevraagd of ik me wilde aansluiten bij het Continu Verbeter Team van Cyklop.

Naast mijn werk lees, wandel en sport ik graag. Momenteel heeft Padel mij aardig in de greep en train en speel ik meerdere keren per week. En ook daar valt genoeg te verbeteren … vooral mijn spel.

Zo zie je maar,  “Alles kan verbeterd worden!”

Cv Voorstellen Huib
Cv Voorstellen Jennieke

Jennieke Bredewold, HR Manager

Hoi, mijn naam is Jennieke Bredewold, en alweer sinds 2013 werkzaam bij Cyklop. Al vanaf het begin binnen de afdeling HR, maar als HR-medewerker mogen groeien, leren, ontwikkelen en continu verbeteren tot HR-adviseur en sinds 1 januari als HR-manager. Als team van inmiddels vier medewerkers mogen wij HR doorontwikkelen binnen Cyklop.

Ook heb ik bij Cyklop mijn Green Belt mogen halen, en ben ik lid geworden van het CV-team. Dit heeft ontzettend veel raakvlakken met HR. Als je kijkt naar de drie bollen binnen LEAN/CV, (Doel, Proces & Medewerker) ben ik nauw betrokken bij de medewerkerbol. En daarin hebben we de afgelopen jaren onder andere peoplesessies georganiseerd (feedback van de medewerker naar voren halen), medewerkerslunch met het management en een introductiedagdeel opgezet. Ook leggen we de focus op opleiding en workshops en we hebben zelfs gisteren vanuit het thema vitaliteit een half uurtje gereserveerd voor flessenvoetbal buiten! Hier pak je zoveel mooie elementen samen: gezondheid, beweging, buitenlucht, samenwerken, lachen/plezier, afdeling overschrijdend en ga zo maar door!

Continu verbeteren is in mijn belevenis niks spannends, maar gezond “boeren” verstand. Want waarom zou ik 10 keer naar een printer lopen, wanneer ik het ook kan verzamelen en alles in één keer kan printen.

Samen streven we naar perfectie!

Jelme Kloosterboer, Sales Engineer

Hoi, hoi. Jelme Kloosterboer hier, sinds 2018 als Sales Engineer bij Cyklop in dienst. In mijn dagelijkse functie ben ik begonnen met allerlei kleine verbeteringen door te voeren. Systemen vriendelijker maken, informatie beter vastleggen en een goede bibliotheken aan leggen. Vandaar dat ook de vraag en uitdaging kwam vanuit mijn leidinggevende om dit meer te gaan doen binnen Cyklop. Ik heb daartoe mijn Greenbelt behaald en ben daarmee toegetreden tot het CV-team binnen Cyklop. Met een hecht, jong en dynamisch team zetten we allerlei leuke verbeteringen in werking en dagen we de organisatie uit, stellen de medewerkers centraal en streven we de doelen na.

Binnen Continu Verbeteren (CV) krijg ik energie van het kijken naar een proces of werken naar een doel en daarin een verbetering ontdekken. Dit zowel binnen mijn eigen werkveld als alle processen binnen de organisatie en zelfs bij klanten. Op die manier ben ik continu bezig met het verbeteren van onze organisatie.

Door kleine verbetering werken aan grote vooruitgang!

Cv Voorstellen Jelme
announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase