Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op
  • Home
  • Snel, eenvoudig en efficiënt groenten bundelen met de Elastobinder

Snel, eenvoudig en efficiënt groenten bundelen met de Elastobinder

Meer comfort met de Elastobinder

Groenten bundelen met onze Elastobinder biedt meer gemak, snelheid en efficiëntie. De machine doet al het werk voor u: er wordt automatisch een elastiek om een ​​bundel producten gespannen, waardoor ze strak blijven zitten. Daarnaast kan er een etiketteerunit aan de machine worden bevestigd zodat de groentebundels tegelijkertijd automatisch worden geëtiketteerd. Dit vervangt twee aparte, handmatige processen door 1 automatische actie!

Professionele bundeling

Snel en gemakkelijk

0% Downtime

2 in 1

Duurzame verpakkingsoplossingen met de Elastobinder

Groenten zoals asperges worden vaak in plastic verpakt voordat ze naar de supermarkt gaan. Hiervoor is veel plastic nodig wat schadelijk is voor het milieu. Gelukkig zijn er geen grote investeringen nodig om het verpakkingsproces te verduurzamen.

Een Elastobinder vervangt de plastic folie en bindt de producten met een rubberen band. Hierdoor wordt er beduidend minder plastic gebruikt en kan er milieuvriendelijker verpakt worden. Door de plastic folie te vervangen door Streppers® is een besparing van 83% te realiseren!

Bundelen en labelen in één

Naast het bij elkaar houden van de bundel groenten, kunnen tegelijkertijd ook labels aan de Strepper® worden bevestigd. Alle plastic verpakkingen worden vervangen door een rubberen band (Strepper®) met een label eraan. De labels worden ter plekke geprint en bieden veel flexibiliteit.

Het is mogelijk om tal van informatie op het etiket af te drukken zoals foto’s, vervaldatum, bedrijfsinformatie en nog veel meer. De informatie wordt op de voor- en achterkant van het label gedrukt en vervolgens om de Strepper® gewikkeld.

Klantcase – Früchtehof Schindler

Fruchthof Schindler werkt al enige tijd met de Elastobinder en de geïntegreerde labelunit. Het plasticverbruik is niet alleen drastisch verminderd, maar ook de efficiëntie van het verpakkingsproces is toegenomen. In minder tijd kunnen veel meer asperges worden gebundeld en geëtiketteerd. De etiketten op de asperges worden ter plekke geprint en bieden veel flexibiliteit. Lees er alles over in de klantcase.

Wilt u meer weten over de Elastobinder? Neem contact met ons op en leer meer over de mogelijke toepassingen!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase