NIEUWS

Uitbreiding van productie Cyklop Nederland

  |  
Cyklop

Cyklop Nederland is fors uitgebreid. Onlangs hebben we een extra productielocatie betrokken in Zwolle, op steenworpafstand van ons bestaande pand. Vanwege groei in de productieactiviteiten en de automatiseringsprojecten, was de organisatie uit haar jasje gegroeid en was uitbreiding in ruimte noodzakelijk.

De vraag naar machines die aangepast moeten worden aan een specifieke klantwens blijft stijgen en we kwamen eenvoudigweg ruimte tekort. Ron Pot, directeur Cyklop: ‘Vaak wil een klant een verpakkingslijn graag compleet opgebouwd hebben om, voordat onze oplossing op de bestaande productielijn wordt aangesloten, een finale test te kunnen doen. Cruciaal om systemen in één keer goed te kunnen installeren en dat wordt door onze klanten ook zeer gewaardeerd. De keuze om uit te breiden was dan ook snel gemaakt’.

Cyklop Nederland heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkelt in het zo aanpassen van standaard en bewezen verpakkingsmachines, dat altijd een oplossing kan worden gevonden voor het “probleem” van de klant. Pot: ’Mede doordat we in eigen huis zowel besturing, software alsook de mechanische aanpassingen ontwikkelen, kunnen we voor bijna alle wensen een oplossing bieden’.

Pot: ‘Ondanks de situatie waarin we ons met het coronavirus bevinden gaat het met Cyklop gelukkig goed en met deze uitbreiding hebben wij een extra stevige basis voor de toekomst’.

Om nog verder te kunnen groeien zijn we nog op zoek naar goede mensen! Kijk bij onze vacatures, die Cyklop stuk voor stuk laten groeien.

Geïnteresseerd? Stuur dan via het formulier bij de vacature een sollicitatie op!

Cyklop Nieuw

Duurzame inzet logistieke werkzaamheden