NIEUWS

Klantproject Früchtehof Schindler

  |  
Cyklop

Früchtehof Schindler heeft ongeveer drie maanden de tijd om asperges te oogsten, verpakken, labelen en transporteren naar de supermarkten. Al deze stappen kosten veel tijd, omdat elke stap een aparte handeling is. Früchtehof Schindler kwam dan ook naar Cyklop met de vraag: hoe kunnen we het verpakken en labelen van de asperges snel, makkelijk en flexibel maken? Daarnaast had het bedrijf ook de wens om milieuvriendelijker te verpakken.

Na uitgebreide gesprekken en bezoeken op locatie is er samen tot een oplossing gekomen: de Elastobinder met een labelprinter. De printer print de gegevens op een label die door de Elastobinder aan de Strepper® wordt gemaakt, waarna de Strepper® om de asperges gaat. Zo kan de printdata makkelijk gewijzigd worden, worden twee handelingen in één gedaan én er wordt niet meer in plastic zakken verpakt.

Er zijn nog meer voordelen aan werken met de Elastobinder met labelprinter. Ga naar de volledige klantcase om de voordelen te ontdekken!

Bent u geïnteresseerd in het werken met een Elastobinder? Op deze pagina vindt u meer informatie, maar u kunt ook direct vrijblijvend contact met ons opnemen.

Nieuwe Strepper® stans