Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op

Extra handjes nodig?

Bijna elk bedrijf heeft ermee te maken: personeelstekort. Op kantoor en zeker ook in de productie en logistiek zijn er te weinig mensen. Maar het werk gaat wel gewoon door, stoppen is eigenlijk geen optie!

Gelukkig hoeft dat ook niet! Automatiseren biedt dé oplossing. Een instapmodel dozensluiter, een accu omsnoeringsapparaat of een palletwikkelaar: een kleine investering, met direct een groot verschil!

Actief de personeelstekorten tegengaan? Denk dan aan automatiseren!

Download hier de gratis whitepaper over hoe automatiseren u geld kan besparen.

DOZENAFHANDELING AUTOMATISEREN

Relatief laagdrempelig investeren in de dozenafhandeling kan een flinke slag opleveren op het gebied van automatisering. Het inzetten van een dozenopzetter, dozensluiter of palletwikkelaar in het verpakkingsproces zorgt voor een consistente kwaliteit, het totale proces wordt sneller en efficiënter afgewikkeld en de belasting voor het personeel wordt lager of het personeel is niet meer nodig en kan ergens anders ingezet worden.

 

Bijna altijd zijn dit soort machines eenvoudig in een bestaand proces in te zetten. De voordelen betalen zich dan ook direct uit!

Volledig automatisch

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en implementeren van complete, volledig automatische verpakkingslijnen. Deze lijnen zijn veelal ontworpen voor pallethandling, waarbij omsnoeren, wikkelen en coderen gecombineerd wordt. De pallets worden op een transportbaan gezet en zo door de complete verpakkingslijn gevoerd. De verpakkingslijn werkt volautomatisch, waardoor er geen operator bij aanwezig hoeft te zijn. Voordelen zijn, naast een kostenbesparing op personeel en verbruiksmaterialen, een forse verhoging van de output.

 

Bij DutchBoxx Golfkarton hebben we een volledig automatische omsnoeringslijn geimplementeerd, en met succes! Lees het verhaal in de klantcase.

Jarenlange ervaring

Al meer dan 10 jaar zijn wij actief in de industriële automatisering, waarbij onze specialisatie ligt op het gebied van machinebesturing, machine en procesautomatisering.

Van analyse, ontwerp, capaciteitscalculaties en software engineering tot de hele uitvoering en implementatie van het project. Uiteraard nemen we alle veiligheidsmaatregelen daarin mee en voor de bijpassende verbruiksmaterialen en het preventieve onderhoud kunt u ook bij ons terecht.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Vul het formulier hiernaast in of neem direct contact met ons op via 038-4675800 of info@cyklop.nl

Vul het formulier in om meer informatie te onvangen!

Advies automatiseren (extra handjes nodig)

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase