Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op

Cultuur bij Cyklop

Wie zijn wij?

Cyklop is een bedrijf met karakter en een lange geschiedenis. In 1912 is in Duitsland gestart met de productie en verkoop van stalen zegels. Deze stalen zegels werden in combinatie met staalband gebruikt voor het verbinden van de lading aan de pallet. Tegenwoordig verkopen wij deze zegels nog steeds en is ons productaanbod aanzienlijk uitgebreid.

Cyklop is actief over de hele verpakkingsketen in verschillende branches. Ondertussen heeft Cyklop 19 vestigingen over de hele wereld met daarnaast in elk land vertegenwoordiging. Cyklop Nederland is een zelfstandig opererend onderdeel van Cyklop International. Met inmiddels 80 medewerkers proberen we iedere dag onze klanten van de beste verpakkingsoplossingen te voorzien.

Los van wie wij zijn als bedrijf zijn de mensen die Cyklop maken die het nu is. Wij omschrijven onszelf als nuchtere hardwerkende medewerkers die met een grap en grol op zijn tijd alles voor de klant realiseren. Ondanks dat we geen familie zijn, heerst die sfeer van een familiebedrijf er wel. Met speciale momenten in jouw leven proberen we dat ook gezamenlijk te vieren en bij moeilijke momenten staan wij voor je klaar.

Waar staan wij voor?

Binnen Cyklop hebben wij 3 pijlers waar wij voor staan en waar wij onze doelen en activiteiten op uitlijnen: onze klanten, onze medewerkers en ons rendement.

Wat houdt dit precies in? Jij als (nieuwe) medewerker wordt op de best mogelijke manier ingezet. We streven ernaar dat iedereen zijn werkdag met het grootst mogelijke plezier beleefd. Er is ruimte voor ontwikkeling, ruimte om te leren en er liggen vele kansen om te groeien. Naast onze medewerker staat de klant centraal, we streven ernaar om de wens van de klant zo goed mogelijk te vertalen naar een passende oplossing. Dit kan zijn bij de aanschaf van een nieuwe machine of volledige verpakkingslijn, maar ook bij de keuze van het juiste verpakkingsmateriaal of de inzet van één van onze getrainde servicemonteurs. De derde pijler binnen Cyklop is onze winst voor belasting. Deze 3 pijlers vormen samen onze doelen die we nastreven, waar bij we eraan werken dat deze allemaal met een 9 worden beoordeeld. Een belangrijke methodiek die we hierbij hanteren is LEAN, binnen Cyklop beter bekend als Continu Verbeteren.

Groeiende organisatie

Onze medewerkers zijn de spil in onze groeiende organisatie. Ondanks de dagelijkse drukte is iedereen bereid een stapje meer te zetten en is er ook zeker mogelijkheid voor een gezellig praatje of om aan te kloppen bij één van de managers. Deuren staan altijd open binnen onze platte, gezellige maar toch ook professionele organisatie. Medewerkers waarderen dit en dit toont dan ook vertrouwen naar de klanten. Onze klanten zitten in allerlei industrieën en onze machines worden ingezet op diverse manieren in processen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Neem een kijkje tussen onze vacatures om te zien of er een functie is die bij jou aansluit.

Specialismes in Europa

Specialist word je door de ervaring en dat is er binnen Cyklop. Onze fabrieken zijn al jaren actief en hebben allemaal hun specialisme. Samen met hen kunnen wij iedere vraag beantwoorden en daarmee een passende oplossing bieden aan onze klanten. Ondertussen zijn wij als Nederlandse vestiging inmiddels leidend in diverse zaken zoals het beheren van (verkoop)systemen en (online) marketinguitingen. Daarnaast bieden wij het totaalpakket voor onze klant: machine, materiaal & service. Door onze specialismes kunnen wij beter in gaan op de vraag van de klant én weten wij ook beter wat er speelt qua ontwikkeling en wensen vanuit de markt. Geen vraag is ons teveel! Eens in de zoveel tijd komen al onze verkopers samen om de nieuwste ontwikkelingen door te nemen.

Ruimte voor ontspanning

Naast werken is er ook tijd voor leuke dingen. Minimaal 1x per jaar gaat de BBQ aan en ook sowieso 1x per jaar wordt de stad Zwolle onveilig gemaakt. Met Kerst lunchen we samen en kijken we vanuit de managers samen terug op ons gewerkte jaar. Cyklop heeft een actieve Personeelsvereniging (PV) waar het overgrote deel van onze medewerkers lid van is. Meerdere keren per jaar worden activiteiten georganiseerd om zo ook je collega’s eens op een andere manier te leren kennen. Er zijn menig verborgen zangtalenten naar voren gekomen en de (on)sportiviteit wordt tijdens de activiteiten goed zichtbaar. Gelukkig hebben we met 28 vrije dagen ook voldoende tijd om hiervan bij te komen. Daarnaast heb je de optie om 2 uur extra per week te werken waar je 2 ATV dagen mee opbouwt.

Waarom werken bij Cyklop?

28 vrije dagen bij een fulltime contract

Collectiviteitskorting op geselecteerde zorgverzekeringen

Fietsplan

Gratis fruit in de kantine

Alle ruimte om je te ontwikkelen

Mogelijkheid om fulltime 38 of 40 uur te werken

Thuiswerken / hybride werken is mogelijk

Een prettige en professionele werksfeer in een groeiende organisatie

Regelmatig worden er activiteiten door de Personeelsvereniging georganiseerd

Continu Verbeteren op basis van de Lean principes

2x per jaar uitgebreide personeelsvergadering met lunch of bbq en borrel

Technische werkomgeving

(Ver)kopen van extra vakantiedagen

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase