Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op

Automatiseren met Cyklop

Cyklop is al meer dan 10 jaar actief in de industriële automatisering en gespecialiseerd in machinebesturing, machine en procesautomatisering. Wij helpen u van analyse, ontwerp, tot uitvoering van het project. Uiteraard nemen wij de benodigde veiligheidsmaatregelen in acht en kunnen wij u ook ontzorgen met preventief onderhoud en benodigde verbruiksmateriaal.

Klik op de pijl om meer te lezen over automatiseren met Cyklop, wij staan voor u klaar!

Wereldwijd een vertrouwd merk

Specialisten in de verpakkingsindustrie sinds 1912, direct vertegenwoordigd in 19 landen en wereldwijd meer dan 750 werknemers!

 

 

 

 

Klik hier om meer over Cyklop te weten te komen.

Nieuws

Cyklop heeft kennis van meerdere verpakkingsoplossingen: van palletwikkelaars tot omsnoeringsmachines, van dozensluiters en elastiekbinders tot codeerapparatuur. In onze nieuwsrubriek bespreken wij de nieuwste verpakkingsontwikkelingen. Klik op de pijl om deze te bekijken!

Versterk ons team!

Wil jij ook werken in een dynamische werkomgeving, bij een groeiend bedrijf en met leuke collega’s? Bekijk onze vacatures hier en solliciteer nu!
Al sinds de oprichting in 1912 houdt Cyklop zich bezig met het professioneel, stevig en stabiel verpakken van uw producten. Onze verpakkingsmachines zijn inzetbaar in elke industrie, voor elk verpakkingsprobleem. Naast verpakkingsmachines en verpakkingsapparaten bieden wij bijbehorend verpakkingsmateriaal die perfect op de machines zijn afgesteld.

Voor elke verpakkingswens bieden wij de juiste verpakkingsoplossing: van palletwikkelaars tot omsnoeringsmachines, van dozensluiters en elastiekbinders tot codeerapparatuur, wij kunnen u overal bij helpen. In onze klantcases kunt u verschillende voorbeelden van onze verpakkingsoplossingen vinden.

In elke productcategorie bieden wij (vol)automatische machines, maar ook handapparaten en semi-automatische machines. Zo heeft u voor elke klus de perfecte verpakkingsmachine of het perfecte verpakkingsapparaat bij de hand. Daarnaast ontwikkelen wij onze elastiek- en Elastobinders op locatie in Zwolle.

De transportverpakkingen die zijn aangebracht met onze machines en materialen bieden ladingzekering en bescherming aan uw producten, en dat tegen de laagste prijs. Om tot de beste oplossing te komen bekijken we samen uw verpakkingsproces, waarna wij vaststellen wat voor uw product de beste oplossing is. Van de aanschaf en oplevering tot het ondersteunen bij het noodzakelijke machine onderhoud: wij staan voor u klaar.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase