NIEUWS

Cyklop is Lean

  |  
Cyklop

Het creëren van toegevoegde waarde voor onze klanten is het bestaansrecht van Cyklop. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Mede hierom zijn we vorig jaar gestart met Lean, gebaseerd op de Lean-filosofie van Toyota.

Lean is te omschrijven als: ‘Leren werken zonder verspillingen’. Lean is daarmee een denk- en werkwijze gericht op het continue verbeteren van bedrijfsprocessen. Als processen in een bedrijf Lean zijn, dan worden alle activiteiten in één keer succesvol, dus foutloos, en zonder verspillingen uitgevoerd. En dat niet eenmalig, maar continue! Het werk wordt uitgevoerd in de kortst haalbare doorlooptijd. De oplevering is optimaal afgestemd op de behoefte van onze klant.

De Lean-filosofie past goed bij onze cultuur. Door de voortdurende aandacht voor het creëren van klantwaarde en elimineren van verspillingen zijn we met elkaar steeds bezig onszelf en onze werkwijze te verbeteren. Ons doel is maximale klanttevredenheid door het leveren van de gewenste kwaliteit tegen de laagst mogelijke kosten.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

5 manieren om te besparen