NIEUWS

Bezoek ons op de Empack

  |  
Cyklop

We mogen weer! Na 1,5 jaar kunnen wij u weer ontmoeten op een beurs, op 8&9 september op de Empack in Den Bosch. Beter, efficiënter en duurzamer produceren staat twee dagen lang centraal. Ook wij zullen onze producten en diensten aan het publiek tonen, waarbij de thema’s duurzaamheid en automatiseren naar voren komen. Wij staan te springen om u onze producten en diensten te tonen en om met u in gesprek te gaan over de perfecte oplossing voor uw verpakkingsuitdaging.

Vanwege de pandemie zijn er een aantal maatregelen waar iedereen die de beurs bezoekt zich aan dient te houden. Om het bezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen informeren wij u hier graag over. De Brabanthallen in Den Bosch zijn een zogeheten ‘doorstroomlocatie’ waardoor de beurs door kan gaan. Echter dient elke bezoeker in het bezit te zijn van een vaccinatiebewijs, negatieve coronatest of herstelbewijs. Bij de entree van de beurs wordt hier op gecontroleerd. Kom dus goed voorbereid!

Voor meer informatie over Covid-19 maatregelen op de Empack verwijzen wij u graag naar de website van de organisatie: https://www.empack.nl/covid-19-faq/

Registreren voor bezoek kan via deze link: Registreer hier

Tot in september!

Empack 2021

Wilt u ook ergonomisch(er) werken?