Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 17:00. Buiten deze uren kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Schrijf u in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Jouw stage bij Cyklop

Leren en ervaring opdoen

Stage lopen bij Cyklop? Dat kan! Bij Cyklop lopen vrijwel altijd stagiaires rond, van MBO niveau tot WO niveau. Je kan in allerlei vakgebieden jezelf bij ons ontwikkelen: op kantoor bij Sales, ICT, Marketing, Financiën of HR, maar wij hebben ook veel stageplekken op onze technische afdelingen. Je kan je bij Cyklop, een gekwalificeerd en erkend leerbedrijf, ontwikkelen in een meeloopstage of langdurige BBL stage, maar je kunt ook je stage afronden met een afstudeeropdracht.

 

Samen met je begeleider bepaal je jouw stage: je eigen opdracht of werk je mee aan een van andere uitdagingen waar Cyklop voor staat.

Hoe ziet jouw stage eruit?

Jouw stage begint met een uitgebreide kennismaking met de organisatie, jouw begeleider en het team waartoe je gaat behoren. Jouw stagebegeleider is jouw eerste aanspreekpunt en helpt jou met het uitvoeren van je stage, het invullen van de schoolopdracht en betrekt jou bij het team. Je krijgt bij ons vanaf dag één verantwoordelijkheid en werkt in een dynamische en uitdagende werkomgeving met enthousiaste en ervaren collega’s. Kortom: leren en werken in een informele uitdagende setting met volop verantwoordelijkheden. En natuurlijk een goede stagevergoeding.

 

Lees hieronder hoe onze stagiaires Daan en Tamara hun stage bij Cyklop ervaren!

col-md-6

Stage vacatures

col-md-6

Stage formulier

* Verplichte invoer
  • Max. file size: 20 MB.
  • Max. file size: 20 MB.
  • Max. file size: 20 MB.
announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase