Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op

Wil jij weten hoe het is om bij Cyklop te werken? Lees hieronder hoe onze collega's het ervaren!

3 col-md-3

Jelme Kloosterboer – Sales Engineer

Inmiddels ben ik een paar jaar werkzaam bij Cyklop Nederland als Sales Engineer. In deze functie ondersteun ik de projectverkoop en zorg voor de overdracht van verkoop naar realisatie. Op basis van een aanvraag werk ik de offertes uit, maak de calculaties en zorg voor 2D en 3D salestekeningen. Hierbij ga ik ook regelmatig mee naar klanten om een toelichting te geven of om dieper in te gaan op details. Naast de projectverkopers heb ik ook veel contact met mijn collega’s die de projecten realiseren, onze fabrieken en OEM-ers die onze machines inzetten in hun lijn. Alles bij elkaar een zeer afwisselende functie.

Binnen mijn functie werk ik veel alleen maar ik kan absoluut niet zonder alle collega’s om mij heen. Ondanks dat de organisatie groeiende is en een goed gevulde orderportefeuille heeft is er altijd de mogelijkheid voor een praatje en voldoende diepgang voor een vraagstuk. Samen dragen we de verantwoordelijkheid en willen onze klanten ontzien met onze oplossingen. Cyklop kent een no nonsense cultuur en bij iedereen staat de deur open. Er wordt goed geluisterd naar de medewerker en de behoefte van diegene. Zo zit ik ook met een aantal collega’s in het Continu Verbeterteam om de organisatie te verbeteren. De komende jaren wil ik nog meer groeien in mijn huidige functie en mijzelf blijven uitdagen met het verbeteren van de organisatie.

Heb jij vragen over mijn functie of wordt jij mijn nieuwe collega? Ik hoor het graag!

Foto Werkplek Jelme
Martin Selfie

Martin Kouwen – Accountmanager regio Noord-Nederland

Al sinds ‘95 werk ik voor Cyklop: eerst via een uitzendbureau en later in vast dienstverband. Wat het mooie aan ons bedrijf is, is de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en mijn carrière binnen Cyklop is daar een goed voorbeeld van! Ik ben begonnen in het magazijn, waarna ik verschillende andere functies bekleed heb. Ik ben planner geweest, inkoper, commercieel medewerker en nu ben ik accountmanager in Noord-Nederland. Sinds 2018 is dit een gedeelde functie geworden: ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen regio en daarnaast geef ik leiding over de andere regioaccountmanagers. Ik ben trots hoe we in de verkoop buitendienst met elkaar omgaan: iedereen wordt gerespecteerd en helpt elkaar, maar iedereen staat ook open voor verbeteringen. 

Cyklop staat voor mij als een bedrijf waarin niemand wegloopt voor zijn verantwoordelijkheden. Dit geldt zowel naar klanten toe, maar ook zeker onderling naar collega’s. Kenmerkend is vrijwel altijd de opmerking van nieuwe collega’s hoe zij de sfeer binnen Cyklop ervaren: positief en open. Dit is mijns inziens een belangrijke eigenschap die we als bedrijf niet mogen verwaarlozen, ook als we zo hard groeien als nu. 

Denise Kouwen – Administratief medewerker op de afdeling Service & Onderhoud 

Gemotiveerde werknemers, studenten en tevreden klanten is de drijfveer van Cyklop Nederland B.V. 

Naast mijn vaste baan als administratief medewerker van de afdeling Service & Onderhoud volg ik de studie technische bedrijfskunde op Hogeschool Windesheim te Zwolle. Om dit te combineren en te realiseren heb ik wekelijkse begeleidingsafspraken. Deze waardevolle begeleiding is van essentieel belang om persoonlijk een zo groot mogelijke groei te maken.  

Werken binnen Cyklop betekent: een warm en gezellig team, een organisatie waar je kunt zijn wie je bent en een organisatie die gemotiveerde en tevreden werknemers als hoge prioriteit heeft. Binnen Cyklop heerst een open deur cultuur, wat inhoud dat alle werknemers in elk kantoor binnen kunnen lopen en iedereen je wil helpen op het moment dat je een probleem of idee hebt. Iedereen kent elkaar binnen Cyklop waardoor het soms meer als familie voelt dan als collega’s. 

Img 1982
Enrico

Enrico Schumer – Assemblagemedewerker

Enrico is assemblagemedewerker op de afdeling Productie. Hij zet onze aggregaten en versliessers in elkaar en test of deze naar behoren werken. 

Enrico: ‘Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, omdat er bij Cyklop een prettige sfeer hangt. Daarnaast is de samenwerking met collega’s altijd goed en zijn de lijntjes kort. Mijn werkzaamheden omvatten het assembleren van aggregaten aan de hand van een tekening, waarna de kwaliteit en functionaliteit getest worden. Hierbij maak ik ook de onderdelen van de machine, waardoor het werken erg afwisselend is.’  

Binnen Cyklop wordt de ruimte geboden om nieuwe dingen te leren, jezelf te ontwikkelen en mee te denken in het productieproces. ‘Ik ervaar dit als zeer prettig, omdat je hierdoor veel afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden hebt.’ 

Jimmy Eikelboom – Commercieel medewerker op de afdeling Binnendienst

Mijn naam is Jimmy Eikelboom, 25 jaar en ik ben al bijna een jaar werkzaam als Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst bij Cyklop Nederland.  

Ik ben via mijn afstudeerstage voor de studie Logistics Management bij Cyklop terecht gekomen. Na het afstuderen zou ik in eerste instantie op wereldreis gaan. Echter dacht Covid-19 daar anders over. Dit bracht mij tot het punt om te kiezen voor een baan in plaats van een ‘onbekende wachttijd’ om te kunnen reizen. En ondanks het feit dat werken en het maken van een wereldreis twee uitersten zijn heb ik hier nog geen moment spijt van gehad! Geen enkele werkdag is hetzelfde voor mij en mijn collega’s op de binnendienst. Het ene moment schakel ik met klanten op de bloemenveiling in Aalsmeer (regioverkoop), het andere moment breng ik een offerte uit voor een klant in Miami, Colombia of Japan. Bij het uitbrengen van de offerte moet ik ook rekening houden met het organiseren van transport en eventuele exportdocumenten (verkoop export buiten Europa). Dit grote verschil in klantenpopulatie geeft veel uitdaging maar laat ook de boeiende diversiteit in de wereldhandel zien. 

Jimmy Eikelboom
Pascal 1

Pascal Laurens – IT Specialist

Mijn naam is Pascal Laurens, IT Specialist bij Cyklop. Ik ben begonnen als stagiair en werk inmiddels meer dan vijf jaar op de IT-afdeling bij Cyklop. 

Toen ik hier net kwam gaven we IT-ondersteuning aan tientallen medewerkers van onze Nederlandse vestiging. Inmiddels zijn we gegroeid naar een internationaal opererende afdeling welke ondersteuning levert aan honderden medewerkers, verspreid over verschillende vestigingen in de wereld. 

Naast de groei van de IT-afdeling heb ik ook een persoonlijke groei doorgemaakt. Cyklop heeft mij gefaciliteerd in het behalen van certificaten om mijn kennis te vergroten en heeft mij ook de mogelijkheid geboden om door te groeien naar een functie met meer verantwoordelijkheden. 

Het werk is uitdagend en afwisselend. Zo heb ik bijvoorbeeld al veel migratieprojecten uitgevoerd en staan er nog meer in de planning. Ik beheer onder andere de Microsoft 365-omgeving van verschillende Europese Cyklop-vestigingen en de servers van Cyklop Nederland. Ook automatiseer ik processen met behulp van de programmeertaal Python.  

De afgelopen jaren heb ik steeds meer interesse gekregen in data. Cyklop geeft mij ook de kans om mij hierin te ontwikkelen. In Power BI maak ik dashboards en rapporten om data beter inzichtelijk te krijgen. 

Het voelt bij Cyklop alsof je voor een familiebedrijf werkzaam bent. Collega’s zijn betrokken met elkaar. Er zijn collega’s die al veel jubileums achter de rug hebben en het nog steeds naar hun zin hebben, maar er is ook ruimte voor nieuwe collega’s.

Raymond Wieten – Planner S&O 

Voor mij is Cyklop hét bedrijf als je ervan houdt om met je collega’s de producten, service en klantrelatie te verbeteren. 

Als planner zit je vaak aan de voorkant van het serviceproces. Onderhoudsaanvragen, storingen of andere technische vragen komen op je bord te liggen. Wat besluit je in een split second? Welke factoren spelen een rol? Wie, wat waar en wanneer, het liefst nog gisteren. 

Als planner is geen dag hetzelfde. Gelukkig niet. Binnen het Serviceteam werk je samen met je collega’s om het maximale resultaat voor de klant te behalen. Vaak lukt het wel en soms niet. Zolang je maar leert van de momenten waarop het niet lukte. 

De sfeer op de afdeling is ontspannen ondanks dat het er soms hectisch aan toe kan gaan. Niet als een kip zonder kop gaan rennen maar de juiste dingen doen. We blijven streven er naar om zaken in één keer goed te doen. Dit is een proces dat zich blijft herhalen totdat je het optimum hebt bereikt en dan nog…….. De tijd staat niet stil en ontwikkelingen gaan door. 

Binnen Cyklop heerst er een cultuur om continu te verbeteren. Met je eigen team of meedenken over een onderwerp bij een andere afdeling. Resultaten worden periodiek gedeeld met de rest van het bedrijf. 

Optimaliseren doe je niet alleen maar samen met je team en klant. Investeren in de klantrelatie opdat je de klant beter leert kennen en je elkaar verder kan helpen. Win-Win. 

Voor mij is Cyklop hét bedrijf dat goed is voor haar medewerkers. Een groeiend bedrijf met een familiare sfeer en aandacht voor het individu. Een bedrijf dat zich wil blijven verbeteren op gebied van Service, Sales, productontwikkeling en kennis. 

Mijlpalen en successen worden gevierd, een personeelsvereniging die uitjes organiseert en attenties regelt, de halfjaarlijkse bijeenkomst met het hele bedrijf en meer, zijn een paar zaken die aangeven dat ernaast hard en slim werken ook ruimte is voor ontspanning. 

Kortom: Cyklop, een mooi bedrijf om voor te werken als je van uitdagingen houd en niet in slaap wilt sukkelen. 

Raymond
Img 7371

Tino Jansen Op De Haar – Medewerker Productie

Ik ben al ruim 20 jaar productief en actief bij Cyklop, afdeling productie.   

Wij maken de elastiekbinder van a t/m z. Zowel mechanisch als elektrisch. Ook ben ik verantwoordelijk voor de grijp voorraad en ingangscontrole. Bij ons heerst een hoge mate van collegialiteit op de afdeling. De sfeer is goed, daar zorgen wij wel voor. Het meedenken over verbeteringen / aanpassingen wordt zeer gewaardeerd. De deur naar andere afdelingen en leidinggevenden staat altijd open. Hierdoor ontstaat er een familieachtige bedrijfssfeer. 

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase