Dozen printer | Cyklop.
Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Op werkdagen zijn wij van 08.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Buiten deze uren kunt u het contactformulier invullen.

Schrijf u in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Dozen printer

Waarom een dozen printer?

Door middel van het printen op dozen wordt informatie overgedragen. Met printen is het mogelijk om direct informatie te verschaffen aan de gebruiker. Denk bijvoorbeeld aan de houdbaarheidsdatum (THT), contactgegevens op een verzenddoos, een website adres of gebruiksinstructies op een oppervlak.

Daarnaast kunnen producten herkenbaar worden gemaakt. Losse producten, dozen of pallets worden vaak herkenbaar gemaakt door middel van barcodes, QR codes op typenummers.

Een belangrijk doel van dit printen is het herleidbaar maken van het product. Dit kan door bijvoorbeeld batchcodes, productiegegevens en andere track & trace informatie op het product te printen. Dit is informatie die voor  fabrikanten van belang is, maar op zichzelf geen informatie verschaft.

Hoe werkt het?

Cyklop biedt verschillende oplossingen voor het coderen van producten en verpakkingen. Een high resolution inkjet printer is ideaal wanneer hoogwaardige printkwaliteit en gebruiksgemak een vereiste zijn. In een hoge resolutie printen van 2D-codes, barcodes, houdbaarheidsdata, teksten en logo’s is geen enkel probleem. Met de juiste combinatie van een printer en het type inkt is het mogelijk om op vrijwel elke ondergrond te printen.

Neem contact op

Contactformulier

Heeft u hulp nodig?

Neem contact met ons op.

Schrijf u in voor de tweemaandelijkse nieuwsbrief!

Chat

Chat met een medewerker
Start chat

Volg ons op social media

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase