Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 17:00. Buiten deze uren kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Nieuwsbrief

Dozen printer

Waarom een dozen printer?

Door middel van het printen op dozen wordt informatie overgedragen. Met printen is het mogelijk om direct informatie te verschaffen aan de gebruiker. Denk bijvoorbeeld aan de houdbaarheidsdatum (THT), contactgegevens op een verzenddoos, een website of gebruiksinstructies.

Daarnaast kunnen producten herkenbaar worden gemaakt. Losse producten, dozen of pallets worden vaak herkenbaar gemaakt door middel van barcodes, QR codes op typenummers.

Een belangrijk doel van dit printen is het herleidbaar maken van het product. Dit kan door bijvoorbeeld batchcodes, productiegegevens en andere track & trace informatie op het product te printen. Dit is informatie die voor  fabrikanten van belang is, maar op zichzelf geen informatie verschaft.

Hoe werkt het?

Cyklop biedt verschillende oplossingen voor het coderen van producten en verpakkingen. Een thermische inkjet printer is ideaal wanneer hoogwaardige printkwaliteit en gebruiksgemak een vereiste zijn. In een hoge resolutie printen van 2D-codes, barcodes, houdbaarheidsdata, teksten en logo’s is geen enkel probleem. Met de juiste combinatie van een printer en het type inkt is het mogelijk om op vrijwel elke ondergrond te printen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

Chat

Chat met een medewerker
Start chat

Volg ons op social media

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase