Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op
  • Home
  • Bundelen in diverse industrieën

Bundelen in diverse industrieën

De elastiekbinders van Cyklop worden in verschillende branches ingezet, hieronder ziet u de meest aansprekende voorbeelden.

 

Er zijn uiteraard nog meer industrieën waarin de elastiekbinders van Cyklop gebruikt worden. Heeft u hier een vraag over of weet u niet zeker of in uw industrie de elastiekbinder ook gebruikt kan worden? Vraag het dan aan één van onze specialisten!

Bloemenindustrie

De inzet van elastiekbinders vindt met name plaats in de bloemindustrie. De bloemen worden door de machine gevoerd en in een bos bij elkaar geknoopt door middel van een elastiekje, kijk hier voor een voorbeeld (video). De producten kunnen handmatig op het tafelblad worden gelegd, maar de Elastiekbinders kunnen ook een in volautomatische bloemenlijn worden geplaatst.

Kijk hier voor een overzicht van onze elastiekbinders.

Snoeren en kabels

Naast de bloemindustrie wordt de Elastiekbinder van Cyklop ook gebruikt in de kabelindustrie. De kabels worden opgerold en op het tafelblad gelegd. Vervolgens wordt er een elastieken knoopje omheen gelegd en hiermee wordt ervoor gezorgd dat de kabels bij elkaar blijven. Maar denk ook aan het bij elkaar houden van kabelbomen en opgerolde kabels.

De elastiekbinder die uitermate geschikt is voor in de kabelindustrie is de AXRO IN-2. Deze machine is speciaal ontwikkeld voor gewikkelde producten met een binnendiameter kleiner dan 35 mm.

Kijk hier voor een video van de AXRO IN-2.

Visverwerkende industrie

De elastiekbinders van Cyklop worden ook gebruikt in de visverwerkende industrie. Mosselen, kreeften, krabben en andere schaaldieren kunnen met een elastiek of een Strepper gebundeld worden. Een voorbeeld van een elastiekbinder die uitermate geschikt is voor in deze industrie is de AXRO FQC2 M. Deze elastiekbinder is geheel in RVS uitgevoerd. Na het gebruik van de elastiekbinder kan deze eenvoudig volledig schoongemaakt worden zonder dat er roest ontstaat.

Kijk hier voor de AXRO FQC2.

WILT U MEER INFORMATIE OVER BUNDELEN BINNEN UW BEDRIJF?
NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase