Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op

Barcode printer

Waarom een barcode printer?

Cyklop heeft diverse codeersystemen om bijvoorbeeld barcodes op producten te printen. Door middel van het printen van (GS1) barcodes of andere tekst op dozen en andere producten wordt informatie overgedragen. Met een GS1 code kunt u producten, locaties, verzendeenheden en mensen wereldwijd identificeren, het is een uniek nummer. De meest bekende GS1 code wordt ook wel EAN-nummer of GTIN genoemd. Deze wordt in alle sectoren gebruikt.

Hoe werkt het?

Cyklop biedt verschillende oplossingen voor het coderen van producten en verpakkingen. Zo hebben wij thermische en HiRes DOD inkjet printers in ons pakket wanneer printkwaliteit en gebruiksgemak een vereiste zijn. Onze inkjet printers printen met hoge resolutie barcodes, houdbaarheidsdata, productinformatie en logo’s. Met de juiste combinatie van printer en het type inkt, is het mogelijk om op vrijwel elke ondergrond te printen.

Indien u vragen heeft omtrent uw toepassing, laat het ons weten. Wij staan u graag te woord. Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Contactformulier

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase