Whatsapp Chat
038-4675800
Bellen
Gratis Advies
Neem contact op

Klantcase Pas Reform

De uitdaging

Pas Reform levert broedmachines die worden gebruikt om onder andere kalkoenen-, kippen- en eendeneieren uit te broeden. De machines van Pas Reform gaan de hele wereld over; van de Verenigde Staten tot Indonesië. Het verpakken van de machines en onderdelen moet goed gaan, zodat tijdens transport niks breekt of vermist raakt. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen is de transportverpakking van de producten cruciaal.

De producten van Pas Reform hebben niet allemaal een rechte vorm en sommige producten zijn zwaar. Hierdoor is het wikkelen van de producten lastig. Het is dus van belang dat er een machine is die niet alleen rechte pakketten kan inwikkelen, maar ook zware pakketten met een afwijkende vorm.

Daarnaast is het van belang dat er op meerdere plekken binnen het bedrijf gewikkeld kan worden. Pas Reform heeft twee hallen waar producten worden opgeslagen en wil dan ook in beide hallen kunnen wikkelen, zodat de producten niet eerst onbeschermd van hal naar hal vervoerd hoeven te worden.

 

De vraag naar broedmachines is hoog, waardoor er veel producten vervoerd moeten worden. Het is noodzakelijk om het verpakkingsproces zo efficiënt mogelijk te maken, om zo kostbare tijd te besparen en de productiviteit te verhogen. Pas Reform heeft ook de wens uitgesproken om de fysieke belasting van medewerkers te verlagen door het handmatige wikkelen van producten te vervangen.

De oplossing

Op de vraag hoe Cyklop op deze behoefte kan inspelen kwam een duidelijk antwoord: door het werken met een robotwikkelaar (CSM).

Deze wikkelaar kan op verschillende plekken wikkelen, vervangt het handmatig wikkelen en verhoogt de productiviteit binnen het bedrijf. Ook is het geen probleem om pakketten met een afwijkende vorm in te wikkelen.

Het resultaat

Nadat de robotwikkelaar in gebruik was genomen werd duidelijk dat het gereed maken van producten een stuk sneller gaat. Een ander groot voordeel is dat alle soorten en maten pakketten netjes worden afgeleverd en tijdens vervoer stevig in de vrachtwagen staan.

In deze video vertelt Yuri van Pas Reform waarom zij wikkelen met een robotwikkelaar.

Download de klantcase hier zodat u het op uw gemak nog een keer na kunt lezen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vul het formulier hieronder in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Contactformulier

CYKLOP BEGELEIDT U TIJDENS HET COMPLETE VERPAKKINGSPROCES
VAN ADVIES, AANSCHAF, INSTALLATIE TOT SERVICE EN ONDERHOUD

Meer dan 100 jaar ervaring!

Al meer dan 100 jaar werken wij in de verpakkingsindustrie. Van het design tot de productie in onze eigen fabrieken, van het kleinste apparaat tot de grootste automatische machine. Wij werken voor grote en kleine klanten die werkzaam zijn in elke industrie die maar te verzinnen is. Wij hebben écht alles al wel eens gezien.

Benieuwd naar onze verhalen? Neem dan contact met ons op!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase