NIEUWS

Actie: CM 750 Continous Inkjet Printer + gratis starter kit t.w.v. €321!

  |  

Wist u dat Cyklop ook alle kennis is huis heeft om u goed te adviseren over codeersystemen? Daarnaast hebben wij een brede productrange, van kleine instapmodellen tot grote systemen.

De Cyklop CM 750 is een robuuste en betrouwbare in RVS uitgevoerde Continuous Inkjet printer met een groot bedieningsgemak en ideaal voor het coderen op uw producten en/of verpakkingsmaterialen.

Door het compacte ontwerp van de printkop is deze gemakkelijk te monteren aan of in de productielijn om zo contactloos en zonder productieverlies tot 4 printregels aan te brengen op producten. Het printen van informatie zoals tekst, data, tijd, logo’s en barcodes is geen enkel probleem.

Met het 10” grote bedieningsscherm is het aanmaken en opslaan van teksten zeer eenvoudig uit te voeren en uw medewerkers zijn snel vertrouwd met het systeem. Met één druk op de knop start de CM 750 printer en regelt zichzelf in, de operator hoeft hiervoor niets te doen.

Voordelen van de CM 750:

  • Nette coderingen met sneldrogende en goed hechtende inkt op uw producten
  • Eenvoudige bediening met 10” scherm
  • Lage codeerkosten
  • Automatische schoonmaak routine
  • Degelijke RVS behuizing

Om u kennis te laten maken met dit systeem bieden wij voor een gelimiteerde tijd een mooie actie.

Ontvang bij aankoop van een CM 750 een gratis demonstratie én een starter kit ter waarde van €321!

Inbegrepen in de starter kit: 2 flessen inktvloeistof, 6 flessen make-up vloeistof en 2 cleaners.


Geïnteresseerd?

Vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met u op! U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen via +31 (0)38 4675800 of stuur een e-mail naar info@cyklop.nl.

Contactformulier

Dienstverlening en openingstijden rondom feestdagen