Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Op werkdagen zijn wij van 08.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Buiten deze uren kunt u het contactformulier invullen.

Nieuwsbrief

Ook dit jaar is er door Hogeschool Windesheim in Zwolle een bedrijvenmarkt georganiseerd. Op deze markt kunnen studenten op een informele manier kennis maken met bedrijven die stages aanbieden. Net zoals vorig jaar was Cyklop dit jaar er ook bij. Op deze dag hebben wij de studenten kennis laten maken met het bedrijf en ze geïnformeerd over de stages die wij hebben.

Deze dag gaf ons een geschikt podium om onze stages te delen met studenten, en om van studenten te horen waar hun interesse ligt.

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van de stages die wij aanbieden, neem dan contact met ons op!

In de Troonrede van Prinsjesdag 2019 kwam de vraag naar voren hoe de Nederlandse economie over 20 of 30 jaar duurzaam kan blijven groeien. Om groei mogelijk te maken is het belangrijk om innovatief te werken en continu te blijven verbeteren. Zoals in de Troonrede staat, zijn kennisontwikkeling, innovatie en infrastructuur het fundament die de economie van de toekomst sterker maken. (Bron: Troonrede 2019).

Binnen Cyklop staan innovatie en kennisontwikkeling hoog in het vaandel. Zo werken wij aan projecten die verpakkingsprocessen makkelijker en efficiënter maken. Denk hierbij aan het versnellen van een proces, het wegnemen van fysieke belasting voor medewerkers of het combineren van drie handelingen in één.

Daarnaast is automatiseren een belangrijk onderwerp binnen Cyklop. Wij begeleiden bedrijven in het ontwikkelen van een geautomatiseerd proces, en blijven tijdens deze ontwikkeling voortdurend met de klant in contact. Zo komen we samen tot de gewenste oplossing en kan de klant vele jaren vooruit.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier

Neem contact op

Früchtehof Schindler heeft ongeveer drie maanden de tijd om asperges te oogsten, verpakken, labelen en transporteren naar de supermarkten. Al deze stappen kosten veel tijd, omdat elke stap een aparte handeling is. Früchtehof Schindler kwam dan ook naar Cyklop met de vraag: hoe kunnen we het verpakken en labelen van de asperges snel, makkelijk en flexibel maken? Daarnaast had het bedrijf ook de wens om milieuvriendelijker te verpakken.

Na uitgebreide gesprekken en bezoeken op locatie is er samen tot een oplossing gekomen: de Elastobinder met een labelprinter. De printer print de gegevens op een label die door de Elastobinder aan de Strepper® wordt gemaakt, waarna de Strepper® om de asperges gaat. Zo kan de printdata makkelijk gewijzigd worden, worden twee handelingen in één gedaan én er wordt niet meer in plastic zakken verpakt.

Er zijn nog meer voordelen aan werken met de Elastobinder met labelprinter. Ga naar de volledige klantcase om de voordelen te ontdekken!

Bent u geïnteresseerd in het werken met een Elastobinder? Op deze pagina vindt u meer informatie, maar u kunt ook direct vrijblijvend contact met ons opnemen.

Cyklop blijft vernieuwen!

Sinds enige tijd heeft de afdeling productie een nieuwe Strepper® stans. De Strepper® wordt intern bij Cyklop geproduceerd, van begin tot eind. De Strepper® is een elastiek dat wordt gebruikt om producten, zoals asperges, te bundelen. In het laatste deel van de productie gaat de rol elastiek door de stans om de Streppers® uit te stansen.

Met de nieuwe, moderne machine is de aanvoer van elastiek stabieler met als gevolg dat er minder uitval is door machine- of aanvoerfouten. Dit zorgt voor minder onnodig afval.

Een bijkomend voordeel is dat de Streppers® milieuvriendelijker worden geproduceerd omdat de machine uitschakelt als er geen activiteit meer is, wat voorheen niet zo was. Hierdoor is het stroomverbruik minder.

Productiemedewerker John over de nieuwe machine: “Deze machine is een stuk robuster, stabieler en makkelijker om mee te werken. Er is een stuk minder machine uitval waardoor onze productie soepel verloopt. Echt een vooruitgang!”

De oude machine wordt door monteurs van Cyklop volledig gereviseerd en verbeterd. Zo kan de productie van de Strepper® altijd blijven draaien en zelfs worden opgeschaald naar een hogere productie!

Cyklop introduceert de nieuwe CM 500: een High Resolution codeersysteem, geschikt voor printen op poreuze of niet-poreuze ondergrond. Dankzij de Piëzo-elektrische DOD-technologie (drop-on-demand) is dit een betrouwbaar en veelzijdig codeersysteem. De CM 500 heeft een afdrukhoogte van 71 mm en een printsnelheid tot 90 meter / min. De printkop kan zeer eenvoud gedraaid worden, zodat het ook mogelijk is om te coderen op horizontale oppervlakken.

Wilt u meer informatie over de CM 500 of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste productontwikkelingen van Cyklop? Schrijf u onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief, of volg ons op LinkedIn!

Wij maken handmatig wikkelen een stuk gemakkelijker met onze semi-automatische, verrijdbare palletwikkelaar. De CSM 50 is inzetbaar om grote, zware en afwijkende pallets stabiel te wikkelen. Door gebruik te maken van deze machine hoeven medewerkers niet meer boven hun macht te wikkelen of gebukt rond een pallet te lopen. Daarnaast bespaart u kosten door te werken met voorgerekte folie.

Wilt u meer informatie over de CSM 50 of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Contactformulier

Het creëren van toegevoegde waarde voor onze klanten is het bestaansrecht van Cyklop. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Mede hierom zijn we vorig jaar gestart met Lean, gebaseerd op de Lean-filosofie van Toyota.

Lean is te omschrijven als: ‘Leren werken zonder verspillingen’. Lean is daarmee een denk- en werkwijze gericht op het continue verbeteren van bedrijfsprocessen. Als processen in een bedrijf Lean zijn, dan worden alle activiteiten in één keer succesvol, dus foutloos, en zonder verspillingen uitgevoerd. En dat niet eenmalig, maar continue! Het werk wordt uitgevoerd in de kortst haalbare doorlooptijd. De oplevering is optimaal afgestemd op de behoefte van onze klant.

De Lean-filosofie past goed bij onze cultuur. Door de voortdurende aandacht voor het creëren van klantwaarde en elimineren van verspillingen zijn we met elkaar steeds bezig onszelf en onze werkwijze te verbeteren. Ons doel is maximale klanttevredenheid door het leveren van de gewenste kwaliteit tegen de laagst mogelijke kosten.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Hoe kunt u kosten besparen? 

Automatiseren is niet altijd eenvoudig. Meestal moet het management overtuigd worden om te investeren in een nieuwe machine. Wanneer een machine nog prima functioneert kan dit overtuigen lastig zijn.

Echter, het vervangen van een machine kan uiteindelijk een flinke besparing op productiekosten opleveren. Wilt u weten hoe?

Download de gratis whitepaper!

Vul het formulier in en ontvang de gratis whitepaper met de vijf manieren waarop automatiseren geld bespaart.
Cyklop Whitepaper Kostenbeparing

Deze maand kunt u Cyklop tegen komen op het PEC stadion in Zwolle. Cyklop trotse supporter van de voetbalclub en deze maand is Cyklop uitgelicht op het stadion. Door PEC Zwolle te sponsoren hopen wij bij te dragen aan een gezonde club die goede resultaten kan behalen en hierdoor sporten en bewegen motiveert.

Mocht u langs het stadion rijden, vergeet dan niet om even op te kijken!

Medewerkers van Pas Reform besteedden veel tijd aan het handmatig wikkelen van pallets. Dit proces is tijdrovend en fysiek erg belastend. De uitdaging was daarom ook om een werkwijze te ontwikkelen waarbij het proces sneller verloopt en de fysieke belasting wordt weggenomen.

Cyklop had de oplossing: door een CSM robotwikkelaar in te zetten hoeven medewerkers minder zwaar werk te verrichten, verloopt het wikkelproces soepeler én het levert kostenbesparing op. Daarnaast kan de machine in verschillende hallen worden gebruikt omdat de wikkelaar mobiel verrijdbaar is.

Lees de volledige case van Pas Reform hier.

Bent u geïnteresseerd in het werken met een robotwikkelaar? Op deze pagina vindt u meer informatie, maar u kunt ook direct vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bezoek Cyklop tijdens Empack 2019.

Graag nodigen wij u uit om ons te bezoeken op Empack 2019, dé beurs om alles te weten te komen over verpakkingen, verpakkingsmachines en label & print oplossingen.

Naast een bezoek aan een van de ruim 300 exposanten kunt u miniconferenties en paneldiscussies bijwonen of een van de netwerklounges bezoeken.

Gratis registratie!

Klik hier om u gratis te registreren. Wij hopen van harte u te ontmoeten op onze stand 1.E129 voor een goed advies of een lekkere kop koffie!

Welke wikkelaar is het meest geschikt?

Bij het selecteren van de juiste palletwikkelaar is het allereerst belangrijk dat u altijd onthoudt waarom u uw pallets in de eerste plaats verpakt; u wilt uw producten in dezelfde staat op de bestemming aan laten komen als waarin ze bij u zijn vertrokken. En dit tegen de laagst mogelijke kosten per verpakking.

Vervolgens kunt u gaan bepalen welk type palletwikkelaar het beste bij uw situatie past.

Download de gratis whitepaper!

Vul het formulier in en ontvang de gratis whitepaper met de tien belangrijkste vragen die u kunnen helpen om de juiste machine te selecteren.
Cyklop Mockup Palletwikkelaar 500px
Windesheim bedrijvenmarkt

Op donderdag 15 november werd op Hogeschool Windesheim door het Domein Business Media en Recht (BMR) een bedrijvenmarkt georganiseerd.

Studenten van de opleidingen die vallen onder dit domein zijn op zoek naar een mooie stage- of afstudeerplek per februari 2019. Tijdens de bedrijvenmarkt konden ze laagdrempelig in contact komen met ruim 50 bedrijven uit de regio, waaronder Cyklop.

Voor ons was dit een uitstekende manier om geschikte studenten voor een stageplek of afstudeeropdracht te vinden, maar ook om ons als toekomstig werkgever te presenteren.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een stage- of afstudeerplek? Solliciteer dan hier!

Nieuwe website voor Cyklop

Na maanden van voorbereiding achter de schermen is het zover: onze nieuwe website is live! Met een fris design en een duidelijke indeling. Op onze website informeren wij u over al onze producten, vacatures en kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U kunt ons ook altijd volgen via ons LinkedIn en Youtube account.

Ron Pot, algemeen directeur: ‘Met deze website proberen wij de bezoekers nog beter te informeren over onze producten en diensten dan we al deden. Met als einddoel te helpen om zo snel en eenvoudig mogelijk een antwoord te geven op hun vragen.’

Klaar voor de toekomst!

‘Met deze nieuwe website zijn wij klaar voor de toekomst.’ zegt Gert Wolf, marketing manager bij Cyklop. Wolf: ‘We hebben de structuur en inhoud van de site gemaakt op basis van intensieve gesprekken met verschillende klanten om zo voor een goede website-ervaring te zorgen.’

Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwe website vindt. Laat het ons weten.

Eenvoudig te bedienen

De accu aangedreven hand-omsnoeringsapparaten zijn vernieuwd. Stuk voor stuk zijn ze makkelijker te bedienen, kunnen meer omsnoeringen op een accu-lading doen en kunnen ze een hogere bandspanning verkrijgen in vergelijking met de oude modellen.

CLT 130 is er voor lichte toepassingen. De CMT 260 is de allrounder voor universeel gebruik en de CHT 450 is de krachtpatser voor het zware werk met een spankracht tot 4500 N.

Kijk hier voor meer informatie over de nieuwe apparaten.

Heeft u vragen over omsnoeringsapparaten? Of wilt u één van de apparaten eens uitproberen? Neem dan contact met ons op.

Cyklop heeft onlangs haar VCA certificering weer mogen verlengen!

Veilig werken

De term VCA is een afkorting die staat voor VGM Checklist Aannemers. De afkorting VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Deze aspecten nemen vaak een belangrijke positie in bij de bedrijfsvoering van organisaties die actief zijn in de bouw en de techniek. Onderdeel van de VCA richtlijn is dat al onze monteurs een Basis VCA diploma hebben en conform de richtlijnen die daarin staan werken.

Cyklop is sinds 2006 VCA gecertificeerd en onlangs hebben VCA certificering weer mogen verlengen!

Directeur Ron Pot: ‘Het is een erkenning voor het harde werken van de hele afdeling Service bij Cyklop. Een goede zaak, zeker ook voor onze klanten. Zij kunnen er van uitgaan, dat als een van onze monteurs langs komt, het met de veiligheid prima in orde is.’

Heeft u hulp nodig?

Neem contact met ons op.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Chat

Chat met een medewerker
Start chat

Volg ons op social media

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase