Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 17:00. Buiten deze uren kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Nieuwsbrief

Windesheim bedrijvenmarkt

Op donderdag 15 november werd op Hogeschool Windesheim door het Domein Business Media en Recht (BMR) een bedrijvenmarkt georganiseerd.

Studenten van de opleidingen die vallen onder dit domein zijn op zoek naar een mooie stage- of afstudeerplek per februari 2019. Tijdens de bedrijvenmarkt konden ze laagdrempelig in contact komen met ruim 50 bedrijven uit de regio, waaronder Cyklop.

Voor ons was dit een uitstekende manier om geschikte studenten voor een stageplek of afstudeeropdracht te vinden, maar ook om ons als toekomstig werkgever te presenteren.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een stage- of afstudeerplek? Solliciteer dan hier!

Nieuwe website voor Cyklop

Na maanden van voorbereiding achter de schermen is het zover: onze nieuwe website is live! Met een fris design en een duidelijke indeling. Op onze website informeren wij u over al onze producten, vacatures en kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U kunt ons ook altijd volgen via ons LinkedIn en Youtube account.

Ron Pot, algemeen directeur: ‘Met deze website proberen wij de bezoekers nog beter te informeren over onze producten en diensten dan we al deden. Met als einddoel te helpen om zo snel en eenvoudig mogelijk een antwoord te geven op hun vragen.’

Klaar voor de toekomst!

‘Met deze nieuwe website zijn wij klaar voor de toekomst.’ zegt Gert Wolf, marketing manager bij Cyklop. Wolf: ‘We hebben de structuur en inhoud van de site gemaakt op basis van intensieve gesprekken met verschillende klanten om zo voor een goede website-ervaring te zorgen.’

Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwe website vindt. Laat het ons weten.

Eenvoudig te bedienen

De accu aangedreven hand-omsnoeringsapparaten zijn vernieuwd. Stuk voor stuk zijn ze makkelijker te bedienen, kunnen meer omsnoeringen op een accu-lading doen en kunnen ze een hogere bandspanning verkrijgen in vergelijking met de oude modellen.

CLT 130 is er voor lichte toepassingen. De CMT 260 is de allrounder voor universeel gebruik en de CHT 450 is de krachtpatser voor het zware werk met een spankracht tot 4500 N.

Kijk hier voor meer informatie over de nieuwe apparaten.

Heeft u vragen over omsnoeringsapparaten? Of wilt u één van de apparaten eens uitproberen? Neem dan contact met ons op.

Cyklop heeft onlangs haar VCA certificering weer mogen verlengen!

Veilig werken

De term VCA is een afkorting die staat voor VGM Checklist Aannemers. De afkorting VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Deze aspecten nemen vaak een belangrijke positie in bij de bedrijfsvoering van organisaties die actief zijn in de bouw en de techniek. Onderdeel van de VCA richtlijn is dat al onze monteurs een Basis VCA diploma hebben en conform de richtlijnen die daarin staan werken.

Cyklop is sinds 2006 VCA gecertificeerd en onlangs hebben VCA certificering weer mogen verlengen!

Directeur Ron Pot: ‘Het is een erkenning voor het harde werken van de hele afdeling Service bij Cyklop. Een goede zaak, zeker ook voor onze klanten. Zij kunnen er van uitgaan, dat als een van onze monteurs langs komt, het met de veiligheid prima in orde is.’

Hulp nodig?

Neem contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

Chat

Chat met een medewerker
Start chat

Volg ons op social media

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase