Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 17:00. Buiten deze uren kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Schrijf u in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Duurzaam verpakken

Duurzaam wikkelen

Duurzaam wikkelen

Klik hier voor onze oplossingen voor duurzaam wikkelen

Duurzaam bundelen

Duurzaam bundelen

Klik hier voor meer informatie over duurzaam bundelen

Duurzaam tapen

Duurzaam tapen

Klik hier voor meer informatie over duurzaam tapen

Duurzaam coderen

Duurzaam coderen

Klik hier voor onze oplossingen voor duurzaam printen

Duurzaam omsnoeren

Duurzaam omsnoeren

Klik hier voor onze oplossingen om duurzaam te omsnoeren

Verduurzaming vandaag de dag

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk onderwerp. Consumenten en bedrijven hebben steeds meer de intentie om duurzaam te leven, zo min mogelijk afval achter te laten en de wereld een stukje beter te maken. Cyklop wil hier graag aan bijdragen door duurzame producten aan te bieden. Zo proberen wij verpakkingsafval te verminderen, hergebruik te stimuleren en ergonomisch werken aan te moedigen. Overstappen op milieuvriendelijk werken en verpakken hoeft niet moeilijk te zijn!

Verschillende manieren om te verduurzamen

Duurzamer werken kan op verschillende manieren. Zo kan het verpakkingsmateriaal aangepast worden naar een recyclebare variant, kan ergonomischer werken bijdragen aan minder ziekteverzuim en kan het automatiseren van het verpakkingsproces op de lange termijn een goede bijdrage leveren. Verduurzaming is voor elk bedrijf anders.

Wij helpen u op weg

Binnen elke productcategorie hebben wij producten die u op weg kunnen helpen in verduurzaming van uw verpakkingsproces. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren, waarbij wij rekening houden met uw wensen en behoeften. Samen bekijken wij uw verpakkingsproces en stellen vast wat voor uw product de beste en meest duurzame oplossing is. Wij begeleiden u vanaf de aanschaf tot de oplevering en wij ondersteunen u bij het noodzakelijke machine onderhoud.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase