CT 103 SD Dozensluiter met CM 100 codeersysteem | Cyklop
Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Op werkdagen zijn wij van 08.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Buiten deze uren kunt u het contactformulier invullen.

Schrijf u in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

CT 103 SD dozensluiter met CM 100 codeersysteem

Dozensluiten en coderen in één

De CT 103 SD dozensluiter en het CM 100 codeersysteem kunnen goed gecombineerd worden om zo in één handeling dozen te sluiten en te coderen. Hierdoor worden uw producten direct voorzien van een geprint kenmerk (barcodes, informatie, etc.). Het codeersysteem is met een app te bedienen, wat het gebruiksgemak verhoogt.

Bij aanschaf van het pakket wordt er een compleet pakket geleverd, waarbij het codeersysteem al op de dozensluiter is gemonteerd. Daarbij krijgt u ook gratis ontwerpsoftware zodat u direct aan de slag kunt.

Dozensluiter CT 103 SD

De CT 103 SD halfautomatische dozen-sluitmachine is een bodem- en dekselsluiter voor Amerikaanse vouwdozen. De doosmaat wordt d.m.v. draaispindels ingesteld. Door het eenvoudig uitnemen van de tape-kop is alleen onder of boven tapen ook mogelijk.

Codeersysteem CM 100

De Cyklop CM 100 is het basismodel hoge resolutie inkjet printer en geschikt voor printen op diverse materialen. Dankzij het degelijke en compacte ontwerp kan de CM 100 moeiteloos op verschillende plaatsen binnen het verpakkingsproces geïntegreerd worden.

Cyklop.
74837

Vraag snel informatie aan!

Aanverwante producten

Heeft u hulp nodig?

Neem contact met ons op.

Schrijf u in voor de tweemaandelijkse nieuwsbrief!

Chat

Chat met een medewerker
Start chat

Volg ons op social media

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase